“Young Innovators in Action” in Informa News :)

Take a look at our media coverage of GET INNOVATION and some of our Young innovators!

ГЕТ Иновација

Погледнете ги активностите на дечките од ГЕТ Иновација Битола/GET Innovation Bitola. :)„Ако можете да сонувате, можете тоа да го направите!“ 😀

Posted by Информа on Friday, April 21, 2017

Катерина Димитровска или Luna Aditeya 😀

Posted by Информа on Thursday, April 20, 2017

Martin Jakimovski

Видете го разговорот со Мартин Јакимовски, битолскиот Да Винчи. 😀

Posted by Информа on Tuesday, April 4, 2017

Retribution band

Интересен разговор со момците од Retribution. 😀

Posted by Информа on Tuesday, March 28, 2017