Posted by IN / 0 responses

Работилница: Вештачка интелигенција и машинско учење

8 December 2020

Почитувани,

ГЕТ ИНОВАЦИЈА Битола ве поканува на онлајн работилницата од иницијативата „Ајде млади!“ насловена како „Вештачка интелигенција и машинско учење“. Оваа работилница ќе ја одржи Лина Лумбуровска, програмер. Работилницата ќе се одржи во вторник, 15-ти декември во 19:00 часот.

Доколку сте заинтересирани за учество на работилниците ве молиме пополнете ја формата дадена на следниот линк: https://bit.ly/2IWF2Tf. Сите пријавени учесници ќе добијат детали за учество на онлајн работилниците на нивните емаил адреси.